Energetische therapie

Ik behandel mensen door middel van energieoverdracht via mijn handen, ook wel magnetiseren genoemd. Door het werken met universele levensenergie kan het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest bevorderd worden. Daarbij is niet het wegnemen van de klacht (symptoom) het belangrijkst, maar het zoeken naar en het behandelen van storingen en blokkades (oorzaak) in het energiesysteem van de cliënt.

Door het werken vanuit een holistische visie kan de lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie van de cliënt tegelijkertijd behandeld worden. Zodra het menselijk energiesysteem door het opheffen van storingen of door het ontvangen van helende energie weer in balans komt, brengt dat ook lichaam en geest weer in evenwicht. Dit is vaak het begin van herstel.

Naast de energetische therapie maak ik gebruik van gesprekstherapie, op deze manier begeleid ik je bij het proces dat 'leven' heet. Dat te mogen doen, is het mooiste wat er is! Het is een voorrecht om in vertrouwen een stukje mee te mogen wandelen op iemands levenspad. 
 

Contactinformatie

Parkflat Saturnusstraat 85E
8303 CB Emmeloord
info@elsbethdegroot.nl

06 10 41 59 02

Openingstijden

Openingstijden op afspraak